Uutiset

Certia kohentaa verkkosivujen saavutettavuutta ja modernisoi ilmettään

Certia tekee verkkosivuilleen sekä kaikkiin asiakkaiden käytössä oleviin järjestelmiin kevyen ilmeuudistuksen. Uudistustyön avulla on tarkoitus parantaa verkkosivujen ja ohjelmistojen saavutettavuutta. Samalla modernisoidaan Certian logo. Uusi logo ja ilme lanseerataan julkisuuteen 8.10.2024.

Uusi ilme näkyy ensimmäisenä verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa, jonka jälkeen se tuodaan myös muihin Certian järjestelmiin.  Saavutettavuutta parannetaan eri alustoilla mm. värivalintojen avulla. Lisäksi verkkosivuilla yhtenäistetään eri tasojen otsikointia. Verkkosivujen etusivua selkeytetään siten, että sinne nostettavat asiat vastaavat paremmin tämän hetken tarpeita.

— Samalla kun kohensimme verkkosivujen saavutettavuutta, oli hyvä hetki tehdä myös logon modernisointi. Ala, jossa vaaditaan tarkkuutta ja täsmällisyyttä näkyy nyt uudessa logossa terävöitettynä ilmeenä ja uuden fontin muodossa. Lisäksi Certian logon A-kirjaimen viivaan on tuotu idea ”check” -merkistä, kertoo ilmeen uudistuksesta vastaava AD Minna Husa viestintätoimisto Hereasta.